Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Software

0757-525-106

Galerie

Va invitam sa explorati portofoliul nostru de produse de umbrire instalate si servicii.

Automatizari porti

Automatizarea căilor de acces a devenit de-a lungul timpului din ce în ce mai indispensabilă, asigurând astfel un plus de siguranță și confort beneficiarilor. Gama automatizărilor BFT pe care o comercializăm se adresează atât aplicațiilor rezidențiale cât și industriale iar împreuna cu specialiștii noștri puteți alege cea mai bună soluție pentru necesitățile si confortul dumneavoastră.

Automatizari porti
Copertine retractabile

Copertine retractabile

Copertinele retractabile sunt soluția ideala de a umbri sau de a proteja o terasa neacoperita de capriciile vremii. Se pot monta pe orice tip de suprafață/perete care pot susține greutatea. Materialul din care sunt confecționate este un acrilic durabil , tratat contra acțiunii UV a razelor soarelui , care poate fi personalizat in funcție de necesități..

Jaluzele exterioare

Storurile de exterior nu realizează doar o umbrire ci vă ajută sa dozați lumina solara după nevoile dumneavoastră. Ele asigură în încăpere confortul dorit reflectând căldură solară la exterior dar lăsând încăperea luminoasă in așa fel încât să nu fiți nevoit să utilizați lumina artificială.

Jaluzele exterioare
Marchize

Marchize

Rezistente la intemperii, marchizele sunt un mod facil de acoperire și protecție pentru orice suprafață – de la 0,5m până la 5,50m – cu o rază de proiecție de la 0,5m la 1,50m.

Pergole

Pergola este ca o copertină retractabilă care se deschide-închide în câteva minute, protejând spațiul împotriva capriciilor vremii , de aceea, o mai putem numi copertina celor patru anotimpuri. Poate acoperi spații diverse , dimensiuni sau forme. Creată special pentru cele patru anotimpuri, aceasta vă poate proteja 100% împotriva razelor solare, a zăpezii și a ploii. Pergola poate fi montată în combinație cu rulouri transparente simple sau casetate, închizând terasa în totalitate pe timp de iarnă.

Pergole
Plase contra insectelor

Plase contra insectelor

Eliminați disconfortul creat de țânțari , muște , fluturi si alte insecte folosind plasele contra insectelor.

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt cea mai bună soluție când vine vorba de protecție solară . Fiind confecționate din aluminiu si umplute cu spumă poliuretanică de înaltă densitate , rulourile exterioare formează in poziția închis o perna de aer înaintea sticlei ferestrei și împiedică astfel circulația aerului.

Rulouri exterioare
Rulouri transparente

Rulouri transparente

Sunt o soluție foarte fiabilă de a vă proteja terasa , balconul sau foișorul in sezonul rece de vânt , ploaie sau ninsoare. Acestea sunt confecționate dintr-un polimer transparent din PVC cu o grosime de 0,8 mm , tratat cu aditivi UV pentru creșterea rezistenței în timp sub influența razelor solare și a schimbărilor de temperatură.

Rulouri Star Screen

Rulourile tip Screen sunt sisteme de umbrire realizate dintr-o țesătură tehnica , rezistentă la intemperii si cu protecție UV foarte ridicată. Rulourile permit o bună vizibilitate din interior către exterior, dar nu si invers. Ele sunt utilizate in special pentru umbrirea teraselor , foișoarelor sau a balcoanelor însorite.

Rulouri Star Screen
Usi de garaj

Usi de garaj

Ușile de garaj comercializate de Home Confort Solutions sunt soluția ideala pentru închiderea si izolarea garajului dumneavoastră.

Copertine pentru balcon

Copertinele pentru balcon sunt solutia ideala pentru a umbri si proteja balconul, dar si pentru a obtine un plus de intimitate.

Copertine pentru balcon
Pergole casetate

Pergole casetate

×

Contact

Ia legatura cu noi si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Trimite-ne mesajul tau →